7 ноември 2006 г.

Зима?Днес е първия ми вторник,в който аз съм си вкъщи,както обикновено,а навън е почти зима.
Всяка сутрин излизам да си поема въздух..от софийския:( и днес се усетих че вече е зима...вече е студено...любимия ми сезон(те всички са ми любими),и все пак аз съм родена през зимата..и зимата пак ми е уютно..само тогава може да ти е студено и да вали красив сняг. :) Днес атмосферата около мен е бистра,свежа,топла...с баща ми като никога сутрин се смеем като луди :)Днес не съм нито на лекции,нито на упражнения,днес е "свбоден ден","ден за размисъл" :)А в същото време,бач до полуда. :)
Наистина ли е дошла зимата?Зима?-Супееер.Хайде да натрупа сняг,и сутрин да е зверки суд,чак да ми се зачеряват бузите,и да ми хрупка снега под подметките...обичам това,и с нетърпение очаквам момента.Пък и скоро ще стана с една земна година по-стара...а още по-хубавото е че е около студентския празник.Нали сме и студенти,ще е много хубаво :))
Чудно,кой ли го е "измислил" студентския празник.Нямам никаква информация за него,и защо е точно на 8.12. :) Ако нчкой знае да ..изкоментира. :) Ще се радвам да науча :)
А,и филма с шофьорските курове ми е в главата.Чета правилници,скоро и курмуване...уооо...а кога ще седна да уча за сесията ,още не знам :) Хаха,да бе,да му се невиди,има и сесия.В тези момети в които се сещам за сесията си мисля,че всъщност гимназията ми липсва,макар в Лесото да е по-интересно. :)Пубертетска история...мемоарите на една студентка,хаха.