30 септември 2007 г.

На разходка

Ооо,вчера беше прекрасен ден!Пълна програма.
С Бодливка тръгнахме на разходка до Бай Кръстю,с мисълта да се срещнем някъде с нашите хора за да хапнем заедно-те пък отишли на Железница.
Разходки...боси по горския чим,бяхме включили "шевните машини".Срещтнахме доста хора (все пак беше събота).Наистина беше весело.


Най-интересно стана,когато бяхме пропуснали пътеката за към БайКръстю и трябваше да се връщаме по друга пътека (близо до Симеоново),където жив човек не беше стъпвал от доста време.И така ходихме по един баир...без пътека,ха ха.

Никой не искаше да признае че сме се загубили.През 10 минути се чуваше "А...тука има някаква пътека!"Хаха..беше забавно.Е нарая се изкачихме до горе и установихме че сме направили обиколка "П".Хванахме друга пътечка..най-накрая стигнахме Бай Кръстю,но вече бяха минали 2 часа и половина...А маршрута ни трябваше да продължи през х.Кикиш..и да стигнем за обяд до Момина скала. Хахаха!!!Изпълнихме си програмата,нямаше недоволни...макар цял ден да не бяхме спряли-ходене.
Започна да се смрачава...

трябвашемного бързо да слезем до Княжево,ала ужи-замръкнахме.Наложи ни се да ходим по автомобилния път,защото ня бяхме подготвени за тъмнината.Стана гадно.
Мислихме да вдигнем палчета за стоп..но едни добри хора спряха без да го правим и ни свалиха до бул.Европа.
Беше към 8:00 вечерта...имахме още време да се забавляваме :)
отидохме пред НДК,имаше някакво мероприятие..музика...фойерверки.
Звемхе едно София Мерлот и едни слънчогледови семки..и се смяхме :)