19 октомври 2007 г.

Разхождащ ден с масала край

Утрото уползотворих да отида на спорт-поиграх тенис на корт.Мускулната треска на дупет не ми мърда,не съм пипала ракета от бая време.Дъра-бъра със стипендията,не знам,ще я бъде ли или не,никой не знае.Големи врътки и шашми с НОИ и сие.
Както и да е...бах стигнала до там,че се запътих към Бодливка,имахме програма,да идем на изложба в Червената къща-снимки и селф-мейкинг нещица...да позяпаме малко арт работи.И така вървя си аз по път,клинч,много сиво в тази София...и срещам Писан.
Писан е коте,котарак,много мил и любвеобвилен.Изглеждаше бездомен..та така на една ограда седеше и чакаше някой да му дари малко Любов и ласки.
Аз не пропускам котка-обожавам ги.Та се пообичахме взаимно няколко минути..май бяха повече от 20...честно,забравих на къде бях тръгнала.Хаха,някак типично.
Ето Писан:
Имаше и една писана,която беше видимо любопитна,какво толкова се случва с Писан...и тя си пъхна муцуната пред обектива ми :)
и така стигнах до Ежко-Бежко..и се запътихме заедно към Червената къща.
Там имаше едно дърво...с листенца.Дървото на мечтите,желанията,поздравите..на хубавите неща които прави и мисли човек.Най-ме впечатли това листо,то звучеше някак мило,някак мъдро,някак така,че сълзи бликват.

Да! И тези цветя, които ти навяват мисълта,че ако наистина човек не се замисли какво причинява на Природата с неговите безобразни действия и гладове,скоро ще се радваме само на такива цветя,които цъфтят хубаво,но са тъжни и нямат Душата...


А, да! Тоалетната чиния,която мисля беше част от протеста на ул.Раковска...

И тъй,разгледахме,нагледахме,четохме..писахме :)
Запътихме се уж към Чайна,да пийнем по един балансиращ чай...
Беше студено и от приказки май забравихме на къде сме тръгнали,хаха.Спряхме се,помислихме-късно е,студено е,всеки е с някого някъде..всички дават "заето"...Асен! Обадихме се на Асенко,направо да приготвя масалата и тръгнахме за натам.По пътя се сетихме че "Магазинът за време и чай" ни е по път и ,тъй като не бяхме ходили още там,решихме да свършим и тази работа.Беше хубаво,аз лично останах с приятно,спокойно впечатление...пак ще ида,да пийна едно чайче :)
И така отидохме при Асен,пихме масала и плямпахме.
Тъкмо изпихме тенджерата и се обадиха Вася и Боянко,че ше идват към Асен...иху!
Та събрааме се,поплямпахме доволно.Асенко миксна за нас...
...и аз си изпуснах последният автобус:)
Но снимах това!Хаха..вече се отчайвам от времето в което живея!
Както казва Асен,всичко е маструбация!