за мен

 Приятно ми е, казвам се Жасмина.
В Интернет можете да ме срещнете като zhasgagi, Jazzy Gazzy и kukumyavka.
По образование съм агроном, в момента завършвам магистратура със специалност "Растителна защита". Обичам да прекарвам времето си сред природата, на безлюдни и тихи места.
На периоди съм и хобитата ми варират според вътрешните ми нужди, като обикновено са свързани с правене на нещо с ръцете, моментна импровизация, (не)движение и музика.

Изработвам персонални ръчно направени картички по поръчка (Jazzy Gazzy), бижута, шия играчки, дрехи и аксесоари. По нестандартните и уникални неща съм. Всичко е плод на въображението ми.

Имам 4 основни състояния в единственото си агрегатно такова - скитащо, блуждаещо, усмихнато и сериозно. Кое повече - ами от всички. Баланс! Царица съм на фантазиите.
Почти винаги се смея и често ме питат  защо (за какво), и понеже е сложно да обяснявам своя собствен свят, казвам "не знам". Инак причината е съвсем добронамерена. :)


Мълчалива съм. Трудно ми е да описвам с думи чувствата, тишината и музиката у себе си. В слух съм. Имам сериозно чувство за такт - врящ вулкан, при наличие на ритми. Самоук перкусионист.

Фен съм на минимализма и се старая да поддържам такъв начин на живот (интервю). Семпло. Любов във/със всеки дъх.
Вегетарианка. Лекувам се с билки и други природни средства. Живея интуитивно. 
Обичам Земята и се старая да бъда полезна.

Благодарна съм за живота си. Благодаря!
Благодарна съм и на родителите си, безкрайно, за всичко, което са направили и което не са направили за мен. И на онези, които наричам приятели.А това в ляво е моят кучесъквартирант. Казва се #Данчо (Йордан) и е един от многото ми Учители. Личните ми проекти: